Főoldal    Tagok    Repertoár    Fellépések    Fotó archívum    Halljuk!    Kapcsolat


Biográfia

A Spárga zenekar alapító tagjai mintegy 40 éve játszanak különböző formációkban, de a később csatlakozott tagok is több évtizedes zenekari gyakorlattal rendelkeznek. A zenekar két szólógitár, basszusgitár, zongora és dob felállásban szólal meg, egy nő és egy férfi énekessel a frontvonalban. A zenekari tagok neveinek kezdőbetűiből kialakított „Spárga” nevet 2005-ben vettük fel.


A hazai és a külföldi rockzene klasszikusainak sikerszámaiból jól táncolható élőzenét játszunk. A rock and roll partik műsorát a közel 10 órányi repertoárunkból állítjuk össze. Az elmúlt évek során alkalmi rendezvényeken, ünnepségeken, bálokon, borfesztiválokon szolgáltattuk a „talp-alá-valót”. Zenéink között játékos, mulatságos, vicces számok is vannak, amelyek a hallgatóság bevonása által mindig magas szinten tartják a hangulatot. Talán emiatt is több helyre rendszeresen visszahívnak bennünket.


Az utóbbi időben felvetődött igényeknek eleget téve egy kisebb létszámú felállásban igazi klubhangulatot idéző „unplugged” jellegű műsorral is jelentkezünk. A Spárga kvartett énekes, két gitár és basszusgitár összetételben lép fel. A 2-12 év közötti korosztálynak „Meseváros” címmel vidám zenés meseműsort kínálunk.